Stockinet Vleesverpakkingstricot

Naast vele andere takken van industrie heeft ook de vleesverwerkende en vleesexporterende branche het grote voordeel en gemak van het Appletex tricot ontdekt.
Onder de merknaam Stockinet maken al veel vleesverwerkende en exporterende bedrijven gebruik van deze handige en zeer voordelige vleesverpakkingsvorm. Met deze tricotbuizen in doorsneden van 18, 35, 55, 75 en 90 cm worden vele soorten vlees, zoals runderkwartieren, halve varkens, kalveren, kalverstukken, carbonadestrengen, hammen e.d., verpakt voor opslag, invriezen of vervoer.
Dankzij een zeer speciale vervaardiging van dit Stockinet is een zeer snelle, hygiënische en eenvoudige verwerking mogelijk.
Bovendien worden al deze voordelen nog versterkt door een rek van 200%, waardoor ook het gebruik bijzonder economisch is.
Naast de levering op rollen in de genoemde afmetingen kan Stockinet ook worden geleverd in geconfectioneerde zakken op iedere gewenste lengte.
Samenvattend kan dan ook worden gesteld dat Appletex de vleesverwerkende en -exporterende industrie een kwalitatief zeer hoogwaardig product aanbiedt, dat gemaakt is van katoen, polyester of andere hoogwaardige materialen.
Meer weten? Dat kan. Mail ons en u krijgt per omgaande alle gewenste informatie.

Snel - Hygiënisch